Online watersportmagazine

Nieuwsonderwerpen

Laatste berichtenDiversenGebruikersmenu
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

Wilt u ook de nieuwsbrief ontvangen?
Meld u dan hier aan.
watersportersinfo watersportersinfo watersportersinfo

Volledig draadloze GPS-unit

Ook in de watersport komt het steeds vaker voor: diefstal. Waar tot voor kort alleen dure systemen met hoge inbouwkosten én maandlasten nodig zijn komt MeckLock met een oplossing: TrackMe. Dit is een volledig draadloze (geen antennes en/of stroomkabels) GPS locatiebepalingsunit met eigen interne accu (levensduur tot 36 maanden).

De compacte behuizing (70 x 70 x 50 mm) is van kunststof, volledig waterdicht én overschilderbaar. Hierdoor kunt u de TrackMe in de kleur van uw boot verven en zodoende onzichtbaar maken voor dieven.
lees verder


Waterbouy redt persoonlijke bezittingen

Met de Waterbouy zijn persoonlijke bezittingen die overboord vallen, zoals een sleutelbos, mobiele telefoon, GPS, verrekijker, VHF-radio of portemonnee niet per definitie verloren. Zodra het voorwerp van maximaal één kilogram in het water terechtkomt, ontpopt de Waterbuoy zich als een knipperende nooddobber die 24 uur blijft drijven.

Enkele seconden nadat iets in de zee, rivier, haven of een meer valt, loopt er water in het omhulsel van de Waterbuoy. Daardoor wordt het gepatenteerde, automatische aandrijvingmechanisme geactiveerd en komt er gas vrij uit een kleine tank. Daarmee wordt een oranjegekleurde ballon gevuld, die door het einde van het omhulsel breekt om zich verder te vullen.
lees verder


Nite Ize Inka Pen schrijft op alles

Handig! De Inka pen schrijft onder alle omstandigheden. Zelfs onder water, op grote hoogtes, bij extreme temperaturen of een bijzondere hoek waarin de pen wordt gehouden, kunt u gewoon blijven schrijven. De pen bestaat uit twee delen die, wanneer in elkaar gezet, een normaal formaat pen opleveren. In de pen is ook een stylus tip verwerkt om te gebruiken op een PDA.

Gezien bij Bever Zwerfsport voor € 19,95, www.bever.nl


Nieuwe slimme buitenboordmotor trolley van Vadac

Vadac introduceert de innovatieve Rooteq TR-60 trolley voor transport, stalling en onderhoud van buitenboordmotoren. Deze zeer compacte en gebruiksvriendelijke trolley maakt het door zijn unieke ontwerp gemakkelijk om buitenboordmotoren tot zelfs 60 kg te vervoeren. De TR-60 is verkrijgbaar bij de watersportvakhandel. Buitenboordmotor trolleys zijn vaak groot en zwaar, lastig in gebruik en moeilijk op te bergen in kofferbak of boot. Vadac B.V. uit Alblasserdam biedt hier een oplossing voor in de vorm van de nieuwe, gepatenteerde Rooteq TR-60 trolley.
lees verder


Scheepsververwaming: Comfort net als thuis

Sinds januari 2006 is Buurs Scheepstechniek uit Aalsmeer de importeur van Roca oliegestookte cv-en combi ketels. Roca is marktleider in Spanje en Portugal, landen waar grotendeels op huisbrandolie wordt gestookt.

Met de ruime ervaring in ontwikkeling en productie is het Roca gelukt om een kwalitatief hoogwaardig produkt op de markt te zetten tegen een betaalbare prijs.
lees verder


Belship introduceert LED zaklampen

Belship introduceert compacte LED zaklampen van Mast products in een staalkleur aluminium behuizing, voor op en rondom de boot. De breedstraal LED zaklampen zijn ideaal om objecten dichtbij te verlichten en zijn verkrijgbaar met 7 of 11 LED's.
lees verder


See Pouch waterdichte opbergzakjes

Door de compacte en waterdichte eigenschappen bieden deze roll-top zakjes perfecte bescherming voor kleine persoonlijke items als portemonnees en paspoorten.
lees verder


Mobiky Genius vouwfiets in 3 seconden opvouwbaar

Vouwfietsen lijken vaak heel handig, in de praktijk valt dat vaak tegen. Met de Genius van Mobiky lijkt een vouwfiets op de markt te zijn gekomen die wél handig is. De fiets is in een handomdraai op te vouwen, en ook uitvouwen lijkt een fluitje van een cent, gewoon even aan het zadel trekken en de Genius is meteen fietsklaar.
lees verder


Hotspots vinden met Wifivergelijker

Gerd-Jan de Leeuw, Masterstudent Technische Bestuurskunde aan de TU Delft, is de website www.wifivergelijker.nl gestart om de ondoorzichtige hotspotmarkt overzichtelijk en gestructureerd in kaart te brengen. Het zoeken van hotspots is zeker via de websites van KPN, T-Mobile en Eurospot omslachtig en ook een grote site als JiWire laat op het gebied van up-to-date informatie steken vallen (zie bijv. het aantal hotspots van KPN in Nederland dat zij vermelden).
lees verder


RescueSling MOB Systeem

Nu exclusief bij datemadirect de "Rescue Sling": Een combinatie van reddingsboei, opblaasbaar zwemvest, werplijn, reddingslicht en reddingsingel. Dit innovatieve product onderscheid zich van andere reddingsmiddelen door zijn compacte omvang en de praktische inzetbaarheid.
lees verder


Subsidie inbouw vuilwatertanks

Ter voorkoming van vervuiling van het oppervlaktewater in Nederland, is in de afgelopen jaren een aanzienlijk aantal vuilwater inzamelstations geplaatst voor het legen van vuilwatertanks aan boord van pleziervaartuigen. Ondanks het feit dat veel watersporters nog steeds hun sanitair afvalwater rechtstreeks lozen op het oppervlaktewater, gaan steeds meer watersporters over tot de inbouw van een vuilwatertank aan boord van hun jacht.
lees verder


WinGPS 4 Pro op Boot Holland en Hiswa

Met de release van de lang verwachtte WinGPS 4 Pro op Boot Holland en Hiswa betreden wij met een betaalbaar PC-navigatiesysteem de markt van geinstrumenteerde zeil- en motorjachten, de binnenvaart en de kleine kustvaart. De voor 4 Pro ontwikkelde technologie werd al toegepast bij WinGPS 4.1 Mobile voor de PocketPC en gaat worden toegepast voor WinGPS 4.1 Navigator update welke dit voorjaar uitkomt. Ongeveer gelijk met de DKW1800/2006 editie met BaZ updateservice t/m maart 2007.
lees verder

watersportersinfo
watersportersinfo watersportersinfo watersportersinfo
Artikelindex Privacybeleid Disclaimer Copyright Over deze site / About this site Voorwaarden Contact Login E-mail created by Beeweb